VEEL VOORKOMENDE VRAGEN

We hebben geluisterd naar jullie feedback en hebben hier een lijst samengesteld van antwoorden op jullie meest gestelde vragen over Pepsi. Kies uit de lijst hieronder om een antwoord te vinden op uw vraag. Als het antwoord wat u zoekt er niet tussen staat, neem gerust contact op met ons.

Onze producten zijn geschikt voor vegetarische en veganistische diëten, met uitzondering van Pepsi Light. Pepsi Light is niet geschikt voor veganisten.

We produceren geen producten voor specifieke diëten. Onze producten beschikken niet over een erkend certificaat dat gericht is op de regels conform koosjere diëten, gebaseerd op de status waarin ze worden verkocht. We gaan niet actief op zoek naar informatie over de ingrediënten van onze leveranciers betreffende de geschiktheid voor Halal of Koosjere diëten. Wanneer deze informatie beschikbaar is gesteld door de leverancier bewaren we deze informatie in ons bestand.

Het Pepsi assortiment bestaat uit allemaal non-alcoholische frisdranken. Wij voegen geen alcohol toe aan onze Pepsi dranken.

PepsiCo producten bevatten weinig cafeïne.

De houdbaarheidsdatum (ten minste houdbaar) is te vinden op al onze producten, zodat je optimaal kan genieten van de beste smaak. Vanaf het moment dat onze producten de distributie depots verlaten hebben wij geen controle meer over de rotaties en de voorraad van onze verkooppunten. We rekenen er op dat zij geen producten van ons verkopen waarvan de houdbaarheidsdatum verlopen is. We adviseren om met het aangeschafte product terug te gaan naar het desbetreffende verkooppunt, die een vergoeding of een vervangend product zou moeten aanbieden.